skip to Main Content

Webinar Skulder/albue

0,00 DKK

SKU: 100 Category:

Beskrivelse

Klavikelfrakturen er en af de hyppigste ossøse skader som ses i skadestuer verden over. Der findes, alene i DK, mange forskellige retningslinjer for hvordan de håndteres.

Før i tiden var man fortaler for at alle klavikelfrakturer skulle reponeres og osteosyneteres. Nyere studier har talt for at man behandlede dem konservativt. Det er ej heller konsekvent hvorvidt man følger patienterne ambulant.

YODA åbner nu op for et webinar omhandlende netop ovenstående.

Vi er så heldige at Jeppe Vejlgaard Rasmussen, M.D. Ph.D., Klinisk lektor ved Københavns Universitet og Overlæge i Skulder/Albuesektionen Herlev-Gentofte Hospital, har sagt ja til at gøre os klogere på hvordan vi tackler klavikelfrakturer bedst muligt.

Webinaret afholdes online den 11/11-2021 kl. 20-21. Først vil Jeppe gennemgå det nyeste litteratur om klavikelfrakturer. Dernæst gennemgås nogle udvalgte cases, som kan diskutteres in plenum.

I skal således sende en case hver på en lille 2 slide powerpoint til Jeppe, på mail jeppe.vejlgaard.rasmussen@regionh.dk. Case skal indeholde røntgenbillede, anamnese, behandling og evt spørgsmål. Deadline er 1/11-2021.

Tilmelding senest 20/10-2021.

X