skip to Main Content

Udsolgt: YODAs Forårsmøde 2021

100,00 DKK1.755,00 DKK

Ryd
SKU: Foraarsmoedet-2021 Category:

Beskrivelse

OPDATERING: 

Det er med stor ærgrelse at vi bliver nødt til at udskyde Forårsmødet 2021 fra 7.maj til 17. september 2021.

Årsagen til udskydelsen findes i de nuværende Covid-19 restriktioner. Vi havde håbet på at der over den sidste uge var kommet en mere tydelig afklaring på afholdelse af konferencer, men lovteksten lyder desværre fortsat på at man kun må mødes 25 personer såfremt der er tale om afvikling af kurser og/eller uddannelse hvilket vores møde falder ind under.

Vi regner med at kunne stille med det samme program til efteråret. Eftersom der har været stor efterspørgsel på pladserne, vil bestyrelsen gerne tilbyde, at deltagerne beholder deres plads til mødet/workshop til efterårets møde. Ønsker deltagerne at beholde deres plads skal de ikke foretage sig noget.

Ønsker deltagerne istedet at få deres penge retur, skal de svare på den mail som de har modtaget d.d. inden 4.5.2021!

 

Pladserne på mødet er desværre udsolgt.
kontakt ansvarlig for mødet for at komme på venteliste.


YODAs Forårsmøde den 7 Maj 2021 på Hotel Frederik VI´s i Odense er årets største begivenhed for yngre ortopædkirurger i Danmark. 
Læs mere om arrangementet her.

Forårsmødet er både et socialt og fagligt arrangement der inkluderer spændende foredrag, workshops og festmiddag om aftenen. Såfremt man udelukkende ønsker at deltage i den faglige del, er dette også muligt. For at imødekomme dem der har mulighed for økonomisk kompensation, har man mulighed for at dele købet op i to; den faglige del samt festmiddag. Overnatning skal købes separat, der er igen mulighed for enten enkelt eller dobbeltværelse.

Eftermiddagens workshops er Basal Osteosyntese (UDSOLGT), Artroskopisk Kirurgi, Idrætsskader i Knæet, Idrætsskader i Skulderen.

OBS!: Der er pladsbegrænsninger på Basal Osteosyntese (UDSOLGT) og Artroskopisk Kirurgi, når disse workshops er udsolgte, vil det ikke længere være muligt at vælge dem.

Priser:

Forårsmøde inkl. festmiddag 700 kr.

Forårsmøde (kun faglig del, 9-17) 600 kr. 

Forårsmøde for studerende inkl. festmiddag 550kr.

Overnatning i enkeltværelse inkl. morgenbuffet 855 kr. (Prisen er eks. deltagelse mødet) 

Overnatning i dobbeltværelse inkl. morgenmad 1055 kr. (OBS! Skal kun købes én gang pr. værelse – Man er selv ansvarlig for at finde og koordinere med en værelseskammerat – Prisen er eks. deltagelse i mødet.)

OBS! Overnatning som bookes via hjemmesiden er fra d. 7/5 til d. 8/5.
Ønskes der anden booking, fx. fra d. 6/5 eller til d. 9/5 skal YODAs Forårsmødeansvarlig Cæcilie West Guldbrandsen kontaktes på foraarsmoede@yngreortopaedkirurger.dk

Deltagelse på Forårsmødet kræver medlemskab af YODA – meld dig ind her (kun 250 kr. per år)!

Festmiddag

Eventuelle allergier mv. kan noteres ved tilmelding eller på mail foraarsmoede@yngreortopaedkirurger.dk

For medicinstuderende

Der er igen i år taget hensyn til de studerendes økonomiske vilkår. Som medicinstuderende får du 150 kr. i rabat på arrangementet. Alt du skal gøre er at vælge medicinstuderende, hvorefter rabatten er fratrukket i den samlede pris.

For spørgsmål kontakt venligst YODAs Forårsmødeansvarlig Cæcilie West Guldbrandsen på foraarsmoede@yngreortopaedkirurger.dk

For tekniske spørgsmål vedrørende tilmeldingen kontakt venligst Michael Houlind Larsen på webmaster@yngreortopaedkirurger.dk

For spørgsmål vedrørende gennemført betaling/refundering kontakt venligst Mathias Gregersen på kasserer@yngreortopaedkiruger.dk

COVID-19

Vi følger udviklingen af pandemien tæt og har en finger på pulsen i alle regioner i forhold til deltagelse på kurser. YODA bestræber sig på at refundere kursusgebyret i tilfælde af at vi er nødsaget til at aflyse.

 

Vis kursus

X