skip to Main Content

YODAs Forårsmøde 2022

450,00 kr.1.465,00 kr.

SKU: Foraarsmoedet-2022 Category:

Beskrivelse

OBS: Workshop ”Basal Håndtraumatologi” er udsolgt!

YODAs Forårsmøde den 29. April 2022 på Hotel Frederik VI´s i Odense er årets største begivenhed for yngre ortopædkirurger i Danmark. Læs mere om arrangementet her.

Forårsmødet er både et socialt og fagligt arrangement der inkluderer spændende foredrag, workshops og festmiddag om aftenen. Såfremt man udelukkende ønsker at deltage i den faglige del, er dette også muligt. For at imødekomme dem der har mulighed for økonomisk kompensation, har man mulighed for at dele købet op i to; den faglige del samt festmiddag. Overnatning skal købes separat, der er igen mulighed for enten enkelt eller dobbeltværelse.

Eftermiddagens workshops er Basal Osteosyntese, Basal Håndtraumatologi, Avanceret Håndtraumatologi, Sene og nervekirurgi og Akutte Ortopædkirurgiske infektioner

Priser: 

Læge inkl. festmiddag: 700 kr.

Stud.med inkl festmiddag:  550 kr.

Læge (kun faglig del, 9-17) 600 kr. 

Stud. med (kun faglig del, 9-17) 450 kr.

Overnatning i enkeltværelse inkl. morgenbuffet 655 kr. (Prisen er eks. deltagelse mødet) 

Overnatning i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad 765 kr. (OBS! Skal kun købes én gang pr. værelse – Man er selv ansvarlig for at finde og koordinere med en værelseskammerat – Prisen er eks. deltagelse i mødet.)

Deltagelse på Forårsmødet kræver medlemskab af YODA – meld dig ind her (kun 250 kr. per år)!

Festmiddag

Eventuelle allergier mv. kan noteres ved tilmelding eller på mail foraarsmoede@yngreortopaedkirurger.dk

For medicinstuderende

Der er igen i år taget hensyn til de studerendes økonomiske vilkår. Som medicinstuderende får en smule rabat på arrangementet.

Alt du skal gøre er at vælge medicinstuderende, hvorefter rabatten er fratrukket i den samlede pris.

For spørgsmål kontakt venligst YODAs Forårsmødeansvarlig Cæcilie West Guldbrandsen på foraarsmoede@yngreortopaedkirurger.dk

For spørgsmål vedrørende gennemført betaling/refundering kontakt venligst Mathias Gregersen på kasserer@yngreortopaedkiruger.dk

COVID-19

Vi følger udviklingen af pandemien tæt og har en finger på pulsen i alle regioner i forhold til deltagelse på kurser. YODA bestræber sig på at refundere kursusgebyret i tilfælde af at vi er nødsaget til at aflyse.