skip to Main Content
Om kurset:

UL kurset er nyt i YODA regi og afholdes nu under forårsmødet den 16 April 2016 i samarbejde med SECMA Danmark.

Målgruppe:

Kurset henvender sig primært til KBU og Introlæger men er åbent for alle der gerne vil lære noget omkring basal UL teknik. Der forventes ingen forhåndskundskaber men dog noget forberedelsestid.

Indhold:

Fokus kommer til være på kendskab til den bagvedliggende UL fysik samt betjening af de typiske funktioner på apparaterne og prober, men kursisterne kommer også til at lære at udføre en en scanning af 2 større led, hhv. knæ og skulder. Kursisterne vil skulle udføre scanninger på hinanden, hvorfor der anbefales løst tøj, evt. medbragte shorts / kortærmede T-shirts.

Det Praktiske(Hent Flyer)

Dato: Kurset har de sidste par år været afholdt i forbindelse med Forårsmødet, men ved stor efterspørgsel kan kurset også afholdes på andre tider af døgnet.

Sted: Forårsmøde, Dalum

Deltagere: Plads til 16-24 kursister

Indhold: UL Fysik, Knappologi, Prober, UL Underøsgelse af Skulder & Knæ

Forberedelse: Der fremsendes materiale ca. 1 måned før kurset afholdes som kursisterne forventes at have læst forud for fremmøde. Forvent at skulle bruge ca. 2 timer på forberedelse.

Spørgsmål: Spørgsmål til kursusindhold eller tilmelding kan sendes til kursus@yngreortopaedkirurger.dk

Pris: Deltagelse i denne workshop kræver tilmeldelse til workshop-deltagelse via tilmelding til forårsmødet. Der vil ved denne tilmelding opkræves 250 kr for deltagelse.

Tilmelding: Følg link via kalenderen.

 

KALENDER

juni

No Events

juli

No Events

August

No Events