skip to Main Content

Om YODA i Uddannelsesregion Øst.

Netværk:

Vi skal hele tiden styrke vores netværk, så vi kan få et stærkere YODA. Det er vigtigt, at der er en direkte kontakt mellem alle de ortopædkirurgiske afdelinger i regionen og YODA. Herved kan vi, blandt andet, få formidlet hvornår der kommer spændende kurser og undervisning og når der sker spændende tiltag i vores uddannelse. Ikke mindst for at I ude på afdelingerne kan få jeres meninger sendt retur til YODA og i samarbejde vi kan sikre den bedste uddannelse og dermed den bedste mulige kommende generation af ortopædkirurger.

 

Kursus i ortopædkirurgiske adgange:

Det populære kursus afholdes årligt på Panum Instituttet i København. Omsæt teori til praksis når vi gennemgår de kirurgiske regioner på kadavere. Underviserne er speciallæger fra flere subspecialer. Læs mere om kurset her.

Skadestuekursus:

Kurset henvender sig til medicinstuderende og de yngste læger. Vi gennemgår kroppen region for region og via cases behandler vi de hyppigste, de okkulte og de farlige skader som ses i skadestuen. Læs mere om kurset under YODAs kurser her på hjemmesiden.

Region Øst
Trine Brønden Kongensgaard
oest@yngreortopaedkirurger.dk