skip to Main Content

YODA Skadestuekursus NORD del 1

25oct17:0021:00YODA Skadestuekursus NORD del 1Tilmelding åben

Event Details

Tilmeld dig her

Formålet er at komme omkring både de oplagte, de okkulte, de praktiske, de hyppige og de alvorlige problemstillinger, der opstår på en skadestuevagt. For på den måde at klæde kursisterne bedre på til deres vagter.

Det skal bemærkes, at kurset ikke er et praktisk undersøgelseskursus. For hver behandlingsregion gennemgås flere forskellige patientcases, hvor mulige undersøgelses- og behandlingsstrategier diskuteres. Kurset er delt over to aftener, men du er velkommen til kun at deltage i én af aftenerne.

Kurset henvender sig især til nye læger og stud.med.’er i Skadestuen og FAM. Vi forventer at deltagerne inden kursusstart har et vist kendskab til undersøgelsesteknik for bevægeapparatet, svarende til pensum ved universiteternes ortopædkirurgieksamen.

Underviserne er ortopædkirurger med stor skadestueerfaring.

Kurset afholdes onsdag den 25. oktober fra kl. 17-21 og torsdag den 26. oktober fra kl. 17.00-21.00 på Aarhus Universitetshospital.

Kurset koste 250,- pr. aften og vil indeholde sandwich, sodavand, kaffe og kage.

Tilmelding kan foretages på YODA’s hjemmeside under kurser. Tilmeldingsfrist er fredag den 20. oktober. Eventuelle spørgsmål kan rettes til Christina Frølich Frandsen på mail nord@yngreortopaedkirurger.dk

more

Time

10/25/2023 17:00 - 21:00(GMT-11:00)

Location

Aarhus Universitetshospital

Palle Juul-Jensens Blvd. 99, 8200 Aarhus

Other Events

Get Directions