skip to Main Content

Om YODA i Uddannelsesregion Nord.

Vores mål med YODA er at styrke sammenholdet blandt yngre ortopædkirurger på tværs af regionen og landet.

I Nord arrangerer vi forskellige kurser i løbet af året:

Kursus i ortopædkirurgiske adgange:

Det populære kursus afholdes årligt i Århus, typisk i starten af året. Omsæt teori til praksis når vi gennemgår de kirurgiske regioner på kadavere. Der er rig mulighed for at lære og øve de hyppigste kirurgiske adgange under kyndig vejledning af dygtige undervisere. Underviserne er speciallæger fra forskellige subspecialer.

Skadestuekursus:

Kurset henvender sig til nye og kommende skadestuelæger, som gerne vil lære mere om de patienter man kommer til at stå med i skadestuen. Vi gennemgår kroppen region for region og via cases behandler vi de hyppigste, de okkulte og de farlige skader som ses i skadestuen. 

Derudover sidder vi med i uddannelsesudvalget i regionen, hvor vi forsøger at være et talerør for de yngre ortopædkirurger.

Målet er desuden i fremtiden at afholde sociale/faglige arrangementer. Hvis du har ideer til sociale eller faglige dele af sådanne arrangementer, hører vi gerne fra dig.

Vi vil gerne have kontakt med jer ude på afdelingerne og sender løbende relevant information ud. Har du lyst til at være YODA-kontaktperson på din afdeling så skriv endelig til os.

Vi ønsker hele tiden at forbedre os, og vil meget gerne høre jeres inputs og ideer.

Region Nord
Chris Zingel
nord@yngreortopaedkirurger.dk