skip to Main Content
Februar 2020

Februar 2020


Nyt fra nord

I slutningen af januar blev kurset i ortopædkirurgiske adgange afholdt i Århus. Deltagerne var primært introlæger som i løbet af de to dage blev introduceret til og fik afprøvet både simple og sværere adgange som de helt sikkert kan bruge i deres fremtid som ortopædkirurger. Tak til deltagere og undervisere for at være med til at gøre det til nogle gode og lærerige dage. Det forventes at kurset bliver udbudt igen i januar 2021.

Forårets skadestuekursus i Nord afholdes tirsdag d. 14 og onsdag d. 15. april 2020 i Aalborg. Spred gerne budskabet og prik til yngre kollegaer der kunne være interesserede.

Anne Schulz, Region nord ansvarlig


Gratis basal osteosyntese kursus på grise i Viborg

Et kursus der giver dig mulighed for at stifte bekendtskab med de basale principperne bag osteosyntese og sene håndtering – dette i kraft af en workshop med vekselvirkning mellem teori ved speciallæge i det relevante subspeciale og ikke mindst Hands-On osteosyntese og senesuturering på levende grise hvor du bl.a. får mulighed for selv at operere olecranonfraktur, akillessene ruptur, ekstern fiksation, pleuradrænsanlæggelse.

Vi vil således på HEM, Regionshospitalet Viborg, Ort. Kir. Afd. T. sammen med vores samarbejdspartnere på Foulum invitere til en fantastisk dag d. 25. maj med alt det bedste fra ortopædkirurgien. SU 1. maj til Marianne Vestermark, marivt@rm.dk

Workshoppen er gratis og med forplejning.

Kurset er ikke et kursus YODA udbyder, hvorfor tilmeldingen skal ske ved henvendelse direkte til marivt@rm.dk