skip to Main Content
November 2018

November 2018

Forårsmøde 3 maj 2019 i Svendborg

Husk af få fri!


Hjælp til din operationsliste

YODA har længe haft lyst til at hjælpe vore medlemmer med en operationsliste, der ikke bare fungerer til simpel registrering men også kan give et overblik over den enkeltes udvikling.

Operationslisten ligger nu på hjemmesiden klar til download. Vi har brugt en del kræfter på at “idiotsikre” den, men hvis der er noget, der driller må I endelig skrive. I er også meget velkomne til at komme med forslag til forbedringer eller tilføjelser.
God fornøjelse!
Søren Ohrt-Nissen, Forskningsansvarlig

Ny forårsmødeansvarlig i YODA

“Lidt om mig”

Siden 2017 ansat som Ph.d.-studerende samt forvagt/mellemvagt på ortopædkirurgisk afdeling Herlev-Gentofte Hospital. Tidligere arbejdet som lægevikar på ortopædkirurgisk afdeling Nykøbing Falster. Færdiguddannet fra Københavns Universitet i 2017. Medlem af YODA siden 2016.

Om mit fremtidige arbejde i YODA

Efter et benhårdt kampvalg fik jeg æren af at blive Forårsmødeansvarlig i YODA. Det er et arbejde jeg ser meget frem til at påbegynde og jeg vil gøre mit bedste for at opretholde samme gode kvalitet af både faglige oplæg og fest som Julie, den tidligere forårsmødeansvarlige, har formået de seneste år.

Forårsmødet er en fantastisk kombination af kurser, sømbankning og fest hvor flotte, kommende ortopædkirurger fra hele landet deltager og jeg håber at min tidligere erfaring som barformand for Tietgenkollegiets bar kan være med til at præge mødet.

Det er derudover et privilegie at komme i bestyrelsen med så mange dygtige mennesker og jeg ser frem til de kommende møder, hvor jeg sammen med de andre vil arbejde hårdt for at gøre YODA endnu bedre.

Jeg håber at se jer alle til forårsmødet d. 3 maj i Svendborg!

Alexander Amundsen, Forårsmødeansvarlig


Syd

Ved møderne i uddannelsesrådet region syd er der blevet talt om de udfordringer inspektor rapporten fra OUH har lagt for dagen. Der er et stort ønske om at der bliver forbedring og særligt at kompetencer der ikke er opnået bliver underskrevet er foruroligende.
Der kommer et socialt-fagligt arrangement til foråret, men jeg mangler inspiration til et emne, en foredragsholder eller andet, så kom meget gerne med gode ideer på syd@yngreortopaedkirurger.dk
Kathrine Rasch, Region Syd ansvarlig