skip to Main Content
Valgoplæg Til GF2021

Valgoplæg til GF2021

Indtil videre har bestyrelsen modtaget følgende valgoplæg.

Mangler vi at modtage dit valgoplæg, må du meget gerne sende det til bestyrelse@yngreortopaedkirurger.dk eller give dig til kende på selve generalforsamlingen.

Til posten som Region øst-Ansvarlig stiller følgende op: 

Jeppe, 32, som aktuelt er i gang med sideuddannelse men kommer tilbage til ortopædkirurgisk i slagelse i det nye år. Jeppe har været aktiv i YODA gennem de sidste 4 år og været suppleant det sidste år. Jeppe ønsker at vedligeholde og bygge videre på den gode kultur i YODA.
Se hele jeppes valgoplæg her. 

Trine, som aktuelt er tilknyttet håndkirurgisk afdeling på Gentofte Hospital. Trine er tilknyttet det regionale videreuddannelsesråd og vil gerne sikre det allerede gode arbejde omkring YODAs skadestuekursus.
Se hele Trines valgoplæg her. 

Til posten som Kursusansvarlig stiller følgende op: 

Signe, 29, som aktuelt er Ph.D-studerende ved Radiologisk afdeling på Bispbjerg Hospital men er fast vikar på Ortopædkirurgisk afdeling. Signe ønsker at styrke og udvikle rammerne for uddannelse, sparing, faglige- og sociale arrangementer i YODA.
Se hele Signes valgoplæg her. 

Til posten som Forskningsansvarlig stiller følgende op: 

Christian, som aktuelt er stud.med på KU, men fra januar 2022 er Ph.D-studerende ved Ortopædkirurgisk afdeling på Hvidovre Hospital. Christian er formand for PORTUS og vil gerne forsætte sit foreningsarbejde hos YODA. Christian vil gerne sætte fokus på forskning i YODA ved at øge tilgængeligheden og skabe bedre rammer og sparring for dette.
Se hele Christians valgoplæg her. 

 

Pøj pøj til alle som stiller op!